Zamárdiban futottak U12-eseink!

2021-10-22

Gyönyörű szép őszi idő fogadta a Dél-Dunántúl régió szakosztályait a Balaton partján. Zamárdiban került sor a Sport XXI. program mezei futó versenyére. A tavalyi évhez képest változott a pálya vonalvezetése, Galó Tibor és Hegyi Márta szervezők 500 méteres kört találtak ki, melynek egyik szakasza közvetlenül a Balaton parton vezetett.

Az 1500 méteres távon 7 csapat versenyzett. Az 56 induló egy futamban indult, és a leggyorsabbnak Pénzes Alíz, a kaposváriak versenyzője bizonyult. A csapatversenyt a DOVASE narancs színű csapata nyerte, a KASI és a Szekszárdi Sportközpont kék színű csapatai előtt. A lányoknál egyéniben Pénzes Alíz (KASI), Bogenfürst Zsófia (KASI), Dudás Lili (AC Bonyhád) volt a sorrend a dobogón, míg a fiúknál Horváth Ábel (DOVASE) lett az aranyérmes, Kiss Rajmund (Szekszárdi Sportközpont) az ezüstérmes, és Bertalan Balázs (Zamárdi Petőfi SE) a bronzérmes. Minden résztvevő matricát és nyakba akasztót kapott ajándékba.

A Szekszárdi Sportközpont kék csapatának tagjai: Rend Kincső, Illyés Lídia, Oravecz Amina, Vas Eszter, Tomozi Bianka, Kiss Rajmund, Kiss Kende Bódog és Rend Hunor. Kiss Rajmundot külön dicséret illeti a bátor futásáért és az egyéniben elért dobogós helyezéséért. A piros csapat tagjai voltak Baji Nóra, Merk Patrik, Tóth Ádám, Pasztendorf Máté és Frey Sára.

Mindnekinek gratulálunk!

 

Támogatók