Extrém sport

Napjainkban folyamatosan bővül az extrém sportágak köre, ezzel együtt pedig rohamosan növekszik az extrém sportolók száma is, ezért volt szükség egy megfelelő jogi kerettel működő gyűjtő szakosztály létrehozására. 2022 októberében nyílt meg a Szekszárdi Sportközpont NKft. extrém sport pályája, a Szentes Áron Skatepark, amely nem rendelkezik egységes nyitvatartási idővel, ugyanis a pálya nyitvatartása pályaőr vállalásától függ, azonban az Extrémsport Szakosztály Facebook oldalán folyamatosan frissülnek a nyitvatartásról és fejlesztésről szóló információk az érdeklődők számára.

Célunk és egyben feladatunk is, hogy ezen sportágakat (pl.: BMX; görkorcsolya; gördeszka; roller) összefogjuk, ismertebbé és egyben elfogadottabbá tegyük többek között a szekszárdi lakosok körében is.

Első saját rendezésű, bemutatóval egybekötött versenyünket 2017 szeptember végén tartottuk „IBVIER Best Trick” elnevezéssel a Városi Sportcsarnok előtt.

Amennyiben érdeklődsz az extrém sportok iránt és szeretnél szakosztályunk tagja lenni, vagy támogatni szeretnéd működésünket, keresd szakosztályvezetőnket Koszorú Csabát a 20/277-1737-es telefonszámon. Várunk szeretettel!

Támogatók