XI. Domaine Gróf Zichy Utcai Futóverseny

2017-03-26

Április 29-én szombaton tizenegyedik alkalommal kerül sor a Domaine Gróf Zichy futóversenyre. A szervező Sportélmény Alapítvány célja továbbra is minél nagyobb tömeget és főleg gyermekeket megmozgatni. Éppen ezért folytatják azt a hagyományt, miszerint a gyerkőcöknek nem kell nevezési díjat fizetniük. Tavaly már nemcsak Szekszárdról, de Hőgyészről, Bátaszékről és Tolnáról is sokan vettek részt a rendezvényen.

Szokás szerint  külön jutalomban részesül a legjobb családi váltó, a legjobb női váltó, a legfiatalabb és a legidősebb kvartett is. A nevezési díj ellenében idén először befutó-érmet osztunk, további újdonság, hogy az emblémázott póló is új stílust kap. A dobogósok jutalmazása is az évtizedes tradíciót követi: gyerekeknek Petrits mézeskalács-érem, felnőtteknek Rács Róbert kerámia érmeket akasztunk a nyakukba. Ezen kívül 1000 db belépő is gazdára talál a Szekszárdi Fürdőbe, valamint a felnőttek között 50-50 üveg bort is szétosztunk nemenként! 🙂

Az esemény különlegessége, hogy 19:00-kor kezdődik, ami egyedülálló Szekszárdon, a megyében, de talán még a régióban is, mivel villanyfényes futóversenyre számíthat, aki elindul.

NEVEZÉSHEZ KLIKK IDE!!!

 

 

Támogatók