Újabb lépés a magasabb osztály felé!

2022-05-17
A Nemzeti Csapatbajnokság harmadosztályában szerepeltek szombaton dartsosaink. A tét továbbra is az országos döntőn való részvétel kiharcolása.
A Pécsi DC által rendezett 3. fordulóban, óriási lépést tettek játékosaink a feljutásért. Alisca Darts kerete a 3. fordulóban : Nagy Sándor (csapatvezető), Adorján Ádám, Steinbach Máté, Kiss Péter, Ágics Krisztián és Hajdu Sándor.
Első körben az MDC Pécs csapatával ütköztek meg fiaink. Az 5-1-es erős rajt után azonban megtört a lendület. Ellenfelünk 7-4-re szépített, a bravúr hál’ Istennek elmaradt. A 12. mérkőzést Kiss Péter, a 13. mérkőzést pedig Adorján Ádám húzta be,  beállítva a  9-4-es végeredményt.
Második körben a Komlói T20 csapatával álltunk a táblák elé. Az első mérkőzés után megváltoztatott négyessel. Hajdu Sándor került be a kezdőbe, 2 győzelemmel honorálva a bizalmat. Az 1-0-ás hátrány után rögtön jött az egyenlítés. Ellenfelünknek ezután már csak egyetlen  győzelmet toldott az előzőhöz míg mi elértük a kilencedik győzelmet. Az eredmény tehát: T20 DC – Alisca Darts 2-9.
Harmadik körben a Pécsi DC 3. következett. Mindenek előtt szeretném megemlíteni Varga Zsolt fair play díjas megmozdulását. Az általunk számolt mérkőzésen, Zsolt ellenfele Adorján Ádám volt, aki kárára 100 pontot tévedett írónk. Zsolt rendkívül sportszerűen jelezte ezt az író felé, ráadásul döntő legben. Le a kalappal! Steinbach Máté szerezte csapatunk legmagasabb kiszállóját. 142 pontról fricskázta meg ellenfelét egy T17, T17, D20-as kombinációval. Meglepetés ember érkezett a 3. fordulóban is kiválóan játszó Kiss Péter helyére. Nagy Sándor, egyesületünk elnöke egy örömjáték erejéig szállt be, amit 2-0-ra sikerült behúznia. A 13. mérkőzést Adorján Ádám értékesítette a szekszárdiaknak, evvel megőrizve veretlenségét a fordulóban. A végeredmény : Alisca Darts – Pécsi DC 3. 9-4.
Adorján Ádám : M-11 / GY-11 / V-0
Kiss Péter : M-8 / GY-7 / V-1
Steinbach Máté : M-8 / GY-5 / V-3
Hajdu Sándor : M-5 / GY-2 / V-3
Ágics Krisztián : M-4 / GY-1 / V-3
Nagy Sándor : M-1 / GY-1 / V-0
Gratulálunk! Hajrá Alisca Darts!

Támogatók