Új foglalkozások szeptembertől a sportközpontban!

2021-08-24

2021 szeptemberétől újabb sportágakkal ismerkedhetnek meg a hozzánk jelentkező fiatalok!

A Szekszárdi Sportközponttal együttműködve a Mozgás Művészeti Stúdió játékos sportfoglalkozásokat indít. Az „edzéseken” lehetőség nyílik az óvodás, és alsótagozatos korosztály számára olyan sportági alapozó edzésekre járni, mely a későbbiekben több sportág közül való választásra ad lehetőséget.

Az alapozó edzések sok játékos feladatra épülve segítik kialakítani a gyerekekben a különböző mozgáskészségek magabiztos végrehajtását. Az alapmozgás funkciók (nagy- és kis terjedelmű mozgások, futások, ugrások, dobások, stb.) helyes, készség szerű elsajátítását tűztük ki célul, az ügyesség és egyensúly fejlesztésével, mely helyes testtartást eredményez és kontrollált testmozgást tesz lehetővé. A gimnasztika, a szertorna speciális gyakorlatainak megismerésével olyan alapmozgásismeretre és koordinált mozgásra tesznek szert a gyerekek, mely a későbbiekben hozzásegíti őket az alkatuknak, habitusuknak megfelelő sportág kiválasztásában, melyet szakképzett edzők ajánlása erősíthet meg.

A választható sportágak az eddig is meglévő moderntáncok és sportaerobik mellett, fiúk és lányok részére egyaránt az atlétika és műkorcsolya, elsősorban lányok részére a szinkronúszás.

Kezdésnek háromféle csoportot hirdetünk megkülönböző korosztályokban, minden csoport részére külön plakát készült, melyen megtalálhatóak az elérhetőségek a szülők számára a további információ gyűjtéséhez.

A foglalkozásokra fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várjuk!

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Támogatók