Tulok-Darida Simon újra Időfutam Bajnok !

2023-06-27

Csütörtökön, június. 22-én délelőtt 9 órakor kezdődött a már évek óta hagyományos helyszínen a Debrecen melletti Bocskaikerten az Időfutam Magyar Bajnokság. Az utánpótlás majd a felnőtt korosztályok versenyeire került sor. Itt lett Bajnok a két sztár versenyző: Vas Kata Blanka és Valter Attila is !

Teljesen lezárt pályán fordítóval elöszőr az U13 majd a WU15 és végül pedig az U15 korcsoportosok indultak. Előbbiek 6 utóbbiak 10 Km-es távon mérkőztek meg egymással, ill. az idővel.

Az U13 fiúknál Mármarosi Manuelnek és Rádi Noelnek a tisztes helytállás és a tapasztalat szerzés volt a cél.

Az WU15 lányoknál Mármarosi Alexa sajnos nem jó napot fogott ki, mert, ha 7 másodperccel sikerül jobbat mennie már 4. , de sajnos ez most nem sikerült.

Nagy volt az izgalom bemelegítés közben, hogy sikerül-e két év után újra a Bajnoki dobogó legfelső fokára felállnia Tulok-Darida Simonnak. Az edzéseken bíztató formát mutatott, és ha azt tudja hozni, a versenyen is akkor sikerülhet. Az esélyesség terhe rá is nyomta a bélyegét a rajtjára, mert kétszer is kihúzta a lábát a pedálból. Ezután viszont már minden rendben volt: az 5 km-es fordítóban, már meg is fogta az 1 perccel előtte induló mosoni barátját és persze most ellenfelét, majd nem sokkal később már a két perccel előtte induló versenyzőt is begyűjtötte. Ezek a jelek arra engedtek következtetni, bizakodhatunk a jó szereplésben. A célban már minden tartalékát felélve, de végül közel 40 km/h–ás átlaggal a legjobb időt hajtva szerezte meg a győzelmet !

 

Eredmények

 

U15                                          10 km

 1. Tulok-Darida Simon Szekszárdi Sportközpont

 

 1. Mármarosi Marcell

 

WU15                                       6 km

 1. Mármarosi Alexa

 

U13                                          6 km

 1. Mármarosi Manuel

 

15. Rádi Noel

 

 

 1. KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

Támogatók