Tovább nőtt a Szekszárdi Műjégpálya látogatottsága

2018-03-21

Az egyik legsikeresebb szezonján van túl a Szekszárdi Műjégpálya: a majdnem négy hónapos szezon alatt több mint 21 ezren húztak korcsolyát a megyeszékhely pályáján.

Pezsgő élet volt idén is as jégen. Az elmúlt évekhez hasonlóan a szekszárdi óvodáknak és általános iskoláknak ezúttal is lehetőségük volt ingyen látogatni a Szekszárdi Műjégpályát, amit nagyon sok intézmény ki is használt, majdnem 3500 diák szállt jégre.

A Szekszárdi Sportközpont által indított korcsolyaiskolák soha nem látott népszerűségnek örvendtek: a két turnusban több mint 60-an tanultak meg biztonsággal mozogni a pályán, sőt mi több, közülük néhány tehetséges gyermek már részt is vett a Szekszárdi Jégmadarak jégkorong edzésein is.

Az idei szezonban rekordot jelentő nyolc csapat mérte össze tudását a Városi Amatőr Jégkorong Bajnokságban, köztük hat szekszárdi és kettő bajai együttessel.

A Sportközpont jégkorong szakosztálya, a Szekszárdi Jégmadarak hatalmas sikert ért el az idei szezonban. Az U14-es korosztály az országos 3×3-as bajnokságon második helyen végzett, ezzel megszerezve a város jégkorong sportjának első kiemelkedő eredményét.

A jégpálya március 18-án ugyan bezárt, de a tervek között szerepel egy „in-line” borítás, amin a jégkorong szakosztály sportolói görkorcsolyákon tovább folytathatják edzéseiket.

A következő szezonban ismét várunk minden sportolni és szórakozni vágyó vendéget! Bízunk benne, hogy rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtatok.

Támogatók