Több mint tizenötezer látogató a jégpályán

2017-03-09

A rövidebb szezon ellenére is mintegy 15 ezer látogatója volt a Szekszárdi Műjégpályának, mely március 3-án zárta az idényt.

Mint ismert a szezon csak december 17-én kezdődött, mivel egy teljesen új, a jégkorong szövetség szabályainak megfelelő palánkkal gazdagodott a pálya, aminek köszönhetően 40 négyzetméterrel nagyobb lett. A szolgáltatások is bővültek: korcsolyázás tanulását segítő pingvinek álltak „szolgálatba”, ingyenes Wi-fi hálózatot építettünk ki, egy új jégkarbantartó gépet (rollbát) használtunk, továbbá 170 vadonatúj korcsolyával vártuk a látogatókat.

Természetesen nemcsak profi korisokat vártunk a szezonban. Az abszolút amatőrök is biztonsággal jégre szállhattak kedden, csütörtökön és szombaton a jégkorcsolya oktatáson, ahol elsajátíthatták ezt a remek téli sportot.

A rendezvények is rendkívül sikeresek voltak: a Jégdisco, a Jégpályák Éjszakája továbbá a Jégfarsangon is „teltház” volt a sátorral fedett jégen.

Kilencedik alkalommal került megrendezésre a Városi Amatőr Jégkorong Bajnokság, amin ezúttal hét csapat vett részt. A végső győztesnek járó kupát a Szekszárdi JE vehette át.

Fotó: Kadarka.net

Támogatók