Több, mint százan vettek részt az idei strandröplabda bajnokságon

2018-08-23

Az elmúlt hétvégén befejeződött a Vitál Sport és Szabadidő Egyesület által szervezett 2018-as szekszárdi strandröplabda bajnokság sorozata, melynek a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő adott helyet. Az időjárás mindhárom alkalommal kegyes volt, maximum enyhe széllel és a kánikulával kellett megküzdenie annak a 39 csapatnak és 120 strandröpisnek, akik vállalták a megmérettetést.

Az idei évre kialakult egy olyan erős mezőny, akik rendkívül élvezetes és kiélezett mérkőzéseket tudtak egymással játszani. Nagy eredmény, hogy nemcsak Szekszárdról és közvetlen környezetéből neveztek csapatok, hanem Pécsről, Kaposvárról, Dunaföldvárról, Dunaújvárosból, Kalocsáról, Paksról és Kiskunfélegyházáról is érkeztek együttesek.

A főszervező Herczig Gábor tervei közt szerepel, hogy a jövőben „A” (két fős) és „B” (három fős) kategóriára lesz bontva a mezőny és a fordulók alapján összetett eredmény is lesz hirdetve.

A bajnokság nem valósulhatott volna meg a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő, a Szekszárdi Sportközpont, a Tarr Kft. és a Mészáros Borház támogatása nélkül.

 

Támogatók