SZEMEREI LEVENTE MEGNYERTE

2022-10-24

A vasárnapi félmaratont Ljubljanában 64:08 perces idejével!

„Nagyon biztató futás volt ez a számomra a decemberi valenciai maratonim előtt, ami a fő célom erre az évre. Ugyan a kilométer táblák ezúttal nem voltak pontosan elhelyezve, de az első öt kilométerem így is gyorsabb lett a tervezettnél. Ezután picit visszavettem, de 13-14 kilométerig még mindig a tervezettnél gyorsabb iramban haladtam, majd beálltam arra a 3:05 perc/km körüli tempóra, amit már végig tudtam tartani.
Egyszerre rajtoltunk a maratonistákkal, akik eredetileg 63:30-ra szerettek volna féltávhoz érni. Ez kedvezett is volna nekem, de tegnap az etiópok már ennél gyorsabb tempót kértek, így végül egyedül kellett futnom. Volt két nagyobb emelkedő 14-15 kilométer körül egy erdős-parkos részen, ami picit kapaszkodós volt, de az se volt annyira vészes.
A tervezettnél jobban alakul a felkészülésem Valenciára. A hosszú futásokat is jobb érzéssel és idővel fejezem be, mivel eddig betegség és kihagyás sem hátráltatott, ezért minden edzésem a tervek szerint meg tudom csinálni. Két hét múlva lesz még egy 32-33 kilométeres hosszú futásom versenytempóban, ott már látni fogjuk, hogy mire lehetek képes december 4-én” – mondta a fiatal magyar futónk!

♥Gratulálunk Levente!♥

 

https://www.atletika.hu/hir/szemerei-levente-oriasi-egyeni-csuccsal-gyozott-ljubljanaban_11733?fbclid=IwAR3sJYxvnv1ddIylD8OxPo0GV7vLZrdSXsJt-fQXXPToMzzI8N6j9xaiUvo

Támogatók