Szemerei Levente és Németh Mátyás is ezüstérmet szerzett

2018-03-06

A Szekszárdi Sportközpont atlétika szakosztályának öt versenyzője vett részt a február végén megrendezett fedett pályás ifjúsági és junior bajnokságon: Angyal Balázs és Szemerei Levente a junior korosztályban, Dékány Botond, Nagy László és Németh Mátyás az ifjúsági korosztályban. Levente, Balázs és Boti két-két versenyszámban álltak rajthoz, míg Matyi és Lackó csak magasugrásban.

Szemerei Levente kiválóan mutatkozott be a juniorok között, 1500 méteres síkfutásban második helyezést szerzett. Az aranyérem sem volt elérhetetlen, jobb taktikával legközelebb az is meglehet. Dékány Botond 200 méteren 24.41-es időt teljesített, ami egy első éves ifitől remek eredmény különösen úgy, hogy egy baleset miatt az ob előtt három hétig nem tudott részt venni az edzéseken.

Németh Mátyás nagyon jó napot fogott ki magasugrásban: három év után a kemény és kitartó munkának köszönhetően ismét a dobogóra állhatott egyéniben. A versenyen Matyi 179 centin szállt be és elsőre ugrott mindent, még a 193 centit is. A mezőny sűrűségét mutatja, hogy öten ugrották elsőre a 190 centit, Matyi pedig holtversenyben lett második.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Támogatók