Szekszárd Darts Open IV. forduló

2022-12-12

Szombaton zajlott a darts szakosztályunk által meghirdetett versenysorozat utolsó fordulója. A bajnoki címre több játékos is esélyes volt. Ez a forduló hozta a legnépesebb mezőnyt idén, 46-an dobáltak a II-es edzőteremben.  Előzetesen Adorján Ádám, Jagicza Gábor és Kádár Krisztián voltak a forduló főszereplői, de Fehér János másképp gondolta, és jelentősen átírta a forgatókönyvet.

Először Kádár Krisztiánt búcsúztatta óriási meglepetésre, majd Jagicza ellen mutatott kiváló játékot. A döntő legben dobott 15 nyilasa döntőt jelentett számára, ahogy azt mondani szokták: „Kikaparta Adorjánnak a gesztenyét.” Adorján ugyanis legveszteség nélkül nyerte csoportját, bár játéka egész nap hullámzó volt. Varga Zsolt és Kiss Péter is döntő legre kényszerítették a főtáblás mérkőzéseken. Hátsópályáról sikerült mindkétszer mentenie. Adorján Ádám az elődöntőben kezdett ébredezni, Varga Attila ellen 3-0-ra nyert. A döntőben következett az Adorján-Fehér házi rangadó, ahol felszabadultan, „tét nélkül” játszhatott mindkét fél. Fehér 3-1-ről, 3-3-ra hozta vissza a mérkőzést, majd a bullra dobást is megnyerte. A döntő legben Adorján a legjobbkor talált egy 180-at, majd a következő körben befejezte a mérkőzést.

A forduló végeredménye: 1. Adorján Ádám 2. Fehér János 3. Jagicza Gábor és Varga Attila

Alisca Open végeredménye: 1. Adorján Ádám 72p 2. Jagicza Gábor 64p 3. Kádár Krisztián 56p 4. Fehér János 44p 5. Kiss Péter 38p 6. Ágics Krisztián 34p

Mindenkinek köszönjük a részvételt és további sikereket kívánunk! Hajrá Alisca Darts!

 

Támogatók