Steel Nemzeti Csapatbajnokság – Irány a másodosztály!

2022-11-14

Szombaton rendezték a Steel Nemzeti Csapatbajnokság döntőjét, ahol az Alisca Darts csapata újoncként a harmadosztályban kezdett. A csoportmérkőzéseken 4 másik csapattal küzdöttünk a főtáblát jelentő két helyért.

Mérkőzések a csoportban: Alisca Darts 9 – 2 Smile DC

V. MÁV ELŐRE SC 2. 3 – 9 Alisca Darts

Szomszéd DSE 9 – 5 Alisca Darts

Alisca Darts 8 – 8 Galgamenti Darts Club SE

A csoport végeredménye:  1. Szomszéd DSE  2. Alisca Darts  3. Galgamenti Darts Club SE  4. Smile DC  5. MÁV ELŐRE SC .

A legjobb nyolc között dartsosaink VSE I. csapatát verték 9-7-re . A mérkőzésen fej-fej mellett haladt a két csapat. 7-7 után azonban Tibai Attila és Adorján Ádám is hozta mérkőzését. Az elődöntőben az Arany Bikák Aranycsapata következett. Csapatunkon itt már kezdett kijönni a fáradtság. Leginkább Adorján Ádámon, aki az elődöntőig 17 mérkőzéséből 16-ot hozott. Adorján 2 vereséggel kezdte a mérkőzést. Az előző mérkőzésen nagyrészt pihenő Kiss Péter azonban remek formában állt vissza a játékba, és négyből négyet szállított a mieinknek. Végül 9 – 6-ra legyőztük Arany Bikák Aranycsapatát. A döntőre teljesen elfáradtak a srácok. A 14 órányi dobálást a Szomszéd DSE bírta jobban. A csoportmeccs után, itt is diadalmaskodtak 9-1-re. Becsületünket Kiss Péter mentette meg egy győzelemmel. Az ezüst érem a másodosztályba való feljutást jelentette az Alisca Dartsnak. Kiváló eredmény ez egy nagyon erős mezőnyben!

Egyéni teljesítmények:

Adorján Ádám Gy/18 V/6

Tibai Attila Gy/12 V/10

Kiss Péter Gy/11 V/10

Fehér János Gy/6 V/11

Tass Viktor Gy/1 V/4

Nemes Dávid Gy/1 V/3

Az Alisca Darts hivatalos az országos díjátadóra, ahol átvehetik jutalmukat a nagyszerű teljesítményért. Hajrá Alisca Darts!

Támogatók