Nyertes pályázat!!

2021-10-20

A Magyar Atlétikai Szövetség pályázatot hirdetett tagszervezetei részére versenyrendezési eszközök beszerzése tárgyában. A pályázatban igényelhető maximális összeg 5 millió forint volt. Sportközpontunk atlétika szakosztálya 3.250.000 Ft-ra nyújtott be pályázatot, melyet a szövetség pozitívan bírált el, és a teljes összeget megítélte szakosztályunknak.

A pályázat tartalmaz 1 db dobogót ( csapatverseny hirdetésére is alkalmas), 2 db forgatható eredményjelző táblát, dobókör lefedésére alkalmas eszközt, tároló eszközt a kalapácsvetőháló részére, méterskálát a távolugró gödör szélére,  1 pár verseny magasugróállványt, 1 db indítóállványt, 2 db széljelzőzsák állvánnyal, 2 db lécfelrakó rúdugráshoz, 1 db súlygolyó visszagurító állvány, 1 db letűzőszekrény peremvédő rúdugráshoz.

Az eszközök egy része a sportolók, versenyzők biztonságát szolgálja, más része a frappáns lebonyolítást, és ez nem csak a szövetségi versenyekre vonatkozik, hanem használhatók a diákolimpiákon, házi versenyeken, szenior versenyeken. Harmadrészben pedig az eszközök tárolását, hogy használhatósági időtartamukat meghosszabbítsuk.

A pályázati összeget 2021. december 31.-ig fel kell használni, így az eszközöket már tavasszal láthatjuk a versenyeken.

Támogatók