Nívos kitüntetéssel jutalmazták Csillag Balázst

2017-10-19

Csillag Balázs a Szekszárdi Sportközpont NKft. ügyvezetője Takács Tamás emlékdíjat vehetett át október 17-én szerdán Balatonfüreden.

A Sportlétesítmények Magyarországi Szövetségének szakmai díját olyan vezetők kapják meg, akik nagy szakmai hozzáértéssel és alázattal vesznek részt a szövetségi munkában és a helyi sportélet szervezésében.

Csillag Balázs immáron 8. éve vezeti a Szekszárdi Sportközpont NKft.-t. Intézményünk szakosztályaink száma 6-ra emelkedett: atlétika-, jégkorong-, triatlon-, vízilabda-, úszás-, extrém sport- szakosztályok működnek jelenleg a Sportközpont égisze alatt. Balázs különösen büszke a 2011-ben átadott kiemelkedő színvonalú rekortán atlétika pályára, ami bizonyította létjogosultságát: a komplexumon folyamatosan pezseg az élet. A Szekszárdi Családbarát Strand és Élményfürdő valamint a Szekszárdi Műjégpálya üzemeltetőjeként újabb és újabb fejlesztéseket hajtunk végre a létesítményeken a látogatók igényei alapján. Minden évben városi bajnokságokat szervezünk kosárlabda, labdarúgás, asztalitenisz és jégkorong sportágakban, amivel Szekszárd sportéletét színesítjük.

A város által szervezett sportesemények rendezését is kézbe vettük, így olyan eseményeknek lehettünk gazdái, mint a 2016-os Labdarúgó Európa Bajnokság szurkolói sátrának vagy az ország legnagyobb hagyományaival rendelkező országúti kerékpáros versenyének, a Gemenc Nagydíjnak.

A Sportlétesítmények Magyarországi Szövetségének a Szekszárdi Sportközpont – pontosabban jogelődje a Városi Sport- és Szabadidőközpont – 1991 óta alapító tagja.

Takács Tamás sportvezetői pályafutását Salgótarjánban kezdte, ahol a sportlétesítmények vezetője volt, majd a mátraházi edzőtábort igazgatta, később pedig onnan került a tatai edzőtáborba, ahol igazgatói szerepkörben dolgozott. Tragikus hirtelenséggel, 2004-ben hunyt el autóbalesetben.

Támogatók