Megszületett a Jégmadarak első bajnoki érme

2018-03-19

Az elmúlt hétvégén ért véget az U14-es korosztály 3×3-as jégkorong bajnoksága, amiben a Szekszárdi Sportközpont jégkorong szakosztálya a Szekszárdi Jégmadarak a káprázatos második helyet szerezte meg. Az aranyérmet a Szombathelyi Pingvinek vihették haza, a dobogó harmadik fokára pedig a Szabolcsi Sólymok fértek fel.

A Magyar Jégkorong Szövetség az idei szezonban írta ki először a kölyök (U14) korosztály számára a Magyar Kispályás Bajnokságot, aminek lényege, hogy a mérkőzéseket három a három ellen vívják meg a csapatok.

A csodálatos eredmény azt is jelenti, hogy a szekszárdi jégkorongsport megszerezte első magyar bajnoki érmét, ami rögtön egy szépen csillogó ezüst lett. A csapat legeredményesebb játékosa Kovács Kornél lett a maga 19 góljával.

Gratulálunk a játékosoknak és kiváló edzőiknek, Kakas Krisztiánnak, Gergely Tibornak, Sandi Tamásnak és Szuchovszky Tamásnak!

A csapat tagjai (balról jobbra haladva):

Uszléber Máté (Kapus)

Térdelő sor: Sági Gergő, Simon Iván, Szegedi Levente, Ajtonyi Bence, Kiefer Máté, Szegedi Szabolcs

Álló Sor: Gergely Tibor, Kakas Krisztián, Komáromi Bence, Szilovics Balázs, Dobai Gergő, Szuchovszky Barnabás, Kovács Kornél, Helmrich Ádám, Tokodi Illés, Szuchovszky Tamás

Hiányzók: Jáksó Benedek (sérült), Sandi Tamás

Támogatók