Megkezdődött a bérletértékesítés a DKKA mérkőzéseire

2019-09-19

Megkezdődött a dunaújvárosi kézilabda csarnok bontása, ezért a Dunaújvárosi Kohász KA női kézilabdacsapata október közepétől Szekszárdon a Városi Sportcsarnokban játssza hazai bajnoki mérkőzéseit.

Felhívjuk a Szurkolók és érdeklődők figyelmét, hogy szeptember 19-től Szekszárdon is elkezdődik a szezonbérletek árusítása a DKKA hazai, ám a Szekszárdi Sportközpontban megrendezésre kerülő találkozóira.

Az első itt megrendezésre kerülő találkozó a DKKA – Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzés lesz 2019. október 25-én, 18 órai kezdéssel.

  • Felnőtt bérlet ár:
16.000 HUF
  • Diák/nyugdíjas bérlet ár:
  8.000 HUF

A bérletek valamennyi hazai rendezésű K&H Liga és Magyar Kupa mérkőzésre érvényesek és a mérkőzések ideje alatt helyre szólnak. A nyugdíjas és diák kedvezmény igénybevételének jogosultságát a vásárláskor igazolni szükséges.

A bérletek munkanapokon az alábbi munkarendben vehetőek át a Szekszárdi Sportközpont pénztárában (cím: 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.).

  • Hétfő, kedd, péntek
08.00 – 13.00
  • Szerda, csütörtök
08.00 – 15.00

A nem helyre szóló mérkőzésjegyek vásárlására a meccsnapokon van lehetőség a csarnok jegypénztárában, amely másfél órával a kezdés előtt nyit. Belépőjegyek elővételére nincs mód. Bérleteket csak a fent megjelölt időpontokban lehet megvásárolni, a mérkőzések előtt erre szervezési, adminisztrációs okok miatt nincs lehetőség. A csarnokban az üresen maradt bérletes ülőhelyek a második félidő elejétől szabadon elfoglalhatóak bárki számára.

  • Felnőtt mérkőzésjegy ár:
2.000 HUF
  • Diák/nyugdíjas mérkőzésjegy ár:
1.000 HUF

Figyelem, a csarnok befogadóképessége miatt a szezonbérletek és a meccsjegyek száma limitált, ezzel kapcsolatban számítunk a szurkolók megértésére. A mérkőzéseinkre nem áll módunkban több belépésre jogosító igazolványt kiállítani, mint amennyi a szervezési és biztonsági szempontokat figyelembe véve engedélyezett. Megértésüket előre is köszönjük!

Támogatók