Már lehet jelentkezni a Városi Kosárlabda Bajnokságba

2016-10-21

A Szekszárd Megyei Jogú Város Kosárlabda Szervező Bizottsága ez évben is meghirdeti a városi kosárlabda bajnokságot, férfi és női szakágban egyaránt.

Nevezni – az alábbiakban közölt feltételekkel – írásban, személyesen benyújtva vagy e-mail-ben, a következő címen lehet:

Szekszárdi Sportközpont NKft.

Szekszárd, Keselyűsi út 3.

Telefon: +36/74-315-733

e-mail: [email protected]

I. Nevezés beérkezésének határideje: október 28. (péntek)

II. Nevezési díj: csapatonként 32.000,- Ft, melyet készpénzben kell befizetni, legkésőbb a nevezési határidő napjáig. Befizetés a Sportcsarnok-Titkárság pénztárában hétfőtől csütörtökig, 08-16 óra között történhet.

III. A nevezéshez mellékelni kell a csapatban szereplő játékosok névsorát (max. 18 fő), lakcímmel, születési adatokkal és érvényes sportorvosi igazolással, külön megjelölve a csapat képviselőjének nevét, e-mail címét, telefonszámát. (Sportorvosi igazolás hiányában – játékosonként külön-külön aláírt – „felelősségi nyilatkozatot” kell mellékelni!) Ugyancsak mellékelni kell a nevezési díj befizetését igazoló pénztárbizonylat fénymásolatát!

IV. Egy játékos a bajnoki évben – a Szekszárd városi bajnokságban – csak egy csapatban játszhat!

A városi bajnokságban nem játszhat olyan játékos, aki 2016. augusztus 31. után magasabb osztályban (megyei, regionális, NB-II., NB-I.) igazolt játékosként szerepel, illetve szerepelhet. A magasabb osztályban szereplő egyesületek kevesebbet foglalkoztatott játékosai számára felkészítési lehetőséget biztosítunk a bajnokságban való részvétellel, de a csapat eredményeit nem számítjuk be a bajnokság végeredményébe, azaz a csapat versenyen kívül indulhat.

Kivétel! A kosárlabda sportág utánpótlás-nevelésének támogatása érdekében lehetőséget adunk arra, hogy a városi bajnokságban a magasabb osztályú csapatok igazolt, 1998. január 01. után született játékosai iskolájuk vagy egyesületük utánpótlás csapatában szerepelhessenek.

V. A mérkőzések csütörtöki játéknapokon, a Garay János Gimnázium sportcsarnokában kerülnek lebonyolításra, 4 x 12 perces „futóórás” játékidővel. (Bejárás az iskolába a Csokonai utca felől, az udvari hátsó vaskapun keresztül!)

VI. A játékvezetői díjat – 2 x 5.000.- Ft/mérkőzés – a két csapat 50-50 %-os arányban megosztva fizeti. Jegyzőkönyvvezetőt és jegyzőkönyvet, mérkőzéslabdát a szervezőbizottság biztosít.

VII. Sorsolásra a nevezések beérkezését követően, 2016. november 9-én (szerdán) 16.45 órakor kerül sor – valamennyi nevező csapat képviselőjének jelenlétében – a Városi Sportcsarnok emeleti tárgyalótermében.

A fenti időpontról külön értesítést a benevező csapatoknak csak az általuk megadott e-mail címre küldünk!!!

VIII. A bajnoksággal kapcsolatos egyéb tudnivalókról a sorsoláson adunk tájékoztatást.

A részletes kiírás, valamint a bajnoksággal kapcsolatos egyéb tudnivalók >>IDE<< kattintva olvashatók!

 

Támogatók