Liga pontokat gyűjtöttek atlétáink

2017-08-21

Liga pontok gyűjtése volt a cél augusztus 18-19-én a junior és ifjúsági korosztálynak megrendezett Budapest Bajnokságon, de egy remek felkészülésnek is jól megfelelt a verseny.

Angyal Balázs és Németh Mátyás egy hét rávezető edzés után állt rajthoz a pénteki napon, Máté Fanni pedig már egy hónapja alapoz a kézilabda akadémián. Balázs és Mátyás magabiztosan kezdték a magasugrást: 165 cm elsőre, 170 cm elsőre, 175 cm elsőre, 180 cm elsőre. A 185-öt mindketten másodikra ugrották, és magasan. 190 centin Balázsnak nagyon bíztató kísérletei voltak, kétszer is épphogy lehúzta vádlival a lécet. Matyi is jól ugrott 190-en, de mindig egy apró hiba tette lehetetlenné a sikeres kísérletet.  Mindketten másodikak lettek a korosztályukban, hét ponttal gyarapítva eddigi teljesítményüket.

Szombaton mindössze ketten indultak junior női gerelyhajításban, ezért a dobások között nem volt idő regenerálódni, ami az eredményeken is meglátszott. Fanni 45,07-tel nyerte a Junior Liga versenyt, így a legtöbb pontot szerezve jutott az augusztus 26-ai döntőbe.

Nagyon jól indult az utószezon, bízzunk a hasonló folytatásban!

Támogatók