Lélegzetelállító trükkök a levegőben

2017-10-03

Az elmúlt szombaton szerveztük meg Extrémsport szakosztályunk első rendezvényét, a BMX bemutatóval egybekötött „IBVIER Best Trick” versenyt.

Kimondottan ilyen célra építettünk egy „funbox”-ot (kiugrót) amelynek a méretei garantálták, hogy az eseményre kilátogatók nem mindennapi élményben fognak részesülni. A kiugró teljes hosszúsága több mint 7 méter, a szélessége 2.5 méter és a magassága 1.6 méter. Már a délelőtti óráktól folyamatos gyakorlás vette kezdetét, ahol a 15.00-kor kezdő versenyig az indulók még tét nélkül tesztelhették tudásukat. Legnagyobb örömünkre minden korosztályból jelentek meg érdeklődők, akik leginkább BMX-el és mountain bike-al érkeztek a Sportcsarnok előtt elhelyezett funbox-hoz.

A versenyre végül 11-en bátor kerékpáros nevezett. Az indulók három körben mutatták be előre begyakorolt trükkjeiket, amiket a közönség hangos tapssal jutalmazott. Miután mind a három kör lement a pontozóbírók elkezdték kiszámolni az eredményeket.

A harmadik helyet az a Szily Ákos szerezte meg, aki a kiugró tervezője. Második helyezett Dravecz Dániel lett az első helyre pedig Muth Noel „trükközte” magát! Az első három leglátványosabb trükköt bemutató versenyzőt az IBVIER BT. (csavar és zárszaküzlet) jóvoltából serleggel jutalmaztuk.

Gratulálunk a résztvevőknek és köszönjük szépen minden segítőnek a program létrejöttét!

Támogatók