Közös erővel elkészült a kerítés!

2022-11-30

A Szekszárdi Sportközpont által ellátott feladatok és területek folyamatosan bővültek az elmúlt évtizedben. Honlapunkon több alkalommal beszámoltunk már a Bern utcai fejlesztésekről. A látókörünkből kissé kieső terület az elmúlt években fejlődésnek indult, hála a „bérlő” Spurkerék Modellező Egyesületnek. Itt találtunk új otthont egy évvel ezelőtt az íjászpályának is, így tavasszal a város üzemeltetéssel együttműködve hoztuk rendbe a területet, valamint rengeteg illegálisan lerakott hulladéktól távolítottunk el a terület széléről.

Tavasz végén aztán háttérbe szorult a „projekt” befejezése, hiszen a nyári sportrendezvények szervezése sok időt, és energiát igényelt. Eközben az árak is napról-napra emelkedtek, így a részünkről vállalt kerítés elkészítése elmaradt. Szeptember elején segítséget kértünk Szekszárd MJV Oktatás Sport és Ifjúsági Bizottságtól, akik támogatták a kerítés megépítését.

November 30-án végre elkészült a kerítés a Tolnai Tájak Íjász Egyesület és a Spurkerék Modelezző Egyesület hathatós segítségével. Külön köszönet érte Nagy Attilának, az íjász egyesület szakosztályvezetőjének!

Mindenkinek köszönjük az együttműködést és a támogatást! Szekszárdon egy régóta rendezetlen területet tettünk rendezetté!

Támogatók