KÖZLEMÉNY – I. Szekszárdi Retro fesztivál

2020-10-08

Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy a Szekszárdi Sportközpont Felügyelőbizottságának egyhangú döntése alapján a 2020. október 10-re meghirdetett I. Szekszárdi Retro Fesztivál a koronavírus okozta járványveszély miatt az idei évben nem megtartható. A sportközpont vezetősége a szervezőkkel egyeztetve úgy döntött, amennyiben az egészségügyi helyzet megengedi, a rendezvény pótlására 2021. április 10-én kerül sor.

Az I. Szekszárdi Retro Fesztivál a várakozások szerint nagy tömeget vonzó esemény lesz, de még a hatóságok által előírt 500 fős létszámkorlát sem tudná garantálni, hogy a jelenlévők a zárt térben a megfelelő távolságot tartani tudnák. Egy esetleges járványügyi gócpont kialakulása viszont nem csupán erre a rendezvényre és résztvevőire, de a teljes szekszárdi sportéletre negatív hatással lenne, így most ezt a felelős döntést meg kellett hozni.

A szervező tájékoztatása szerint a már megvásárolt jegyek érvényesek a jövő évi eseményre. Minden egyéb kérdéssel kérjük, forduljanak a rendezvény szervezőihez!

Köszönjük megértésüket, reméljük, jövő tavasszal már biztonságos körülmények között találkozhatunk.

Támogatók