Komlón járt az Alisca Darts.

2022-09-19

Darts szakosztályunk csapata a hétvégén Komlón vett részt a selejtező utolsó fordulóján. A döntőn való részvétel már garantált volt a 8 pontos előnynek köszönhetően. Így több lehetőséget kaptak a cserejátékosok, újoncaink (akik még ismerkedtek a CSB. lebonyolításával és atmoszférájával), illetve azon tagok, akik elsősorban meccsírással segítették a többieket.

Első mérkőzést a házigazda T20-al játszották, ahol szinte mindvégig fej-fej mellett haladva, kiélezett mérkőzésen 9-7-re győzelmet arattak. A Pécsi DC II. következett. Az ellenfél az első 4 mérkőzést követően 1-3-ra, majd a 10. meccs után 3-7-re növelte előnyét. Noha hősiesen küzdöttek a srácok, a döntetlent már nem sikerült kiharcolni. A korai gyenge kiszállózás megbosszulta önmagát, 9-7-re győzött a Pécsi DC II. . A nap zárómérkőzését a Mesterhármas DC ellen vívták dartsosaink. Játékosait tekintve a forduló talán legnehezebb ellenfele volt. A rajtot azonban nekünk sikerült jobban elcsípni: 3-0-ára is vezettünk már,  amit sajnos, 4-4-es egyenlítés követett. Aztán 2-vel az MDC kerekedett felül,  de hogy ne legyen megállás a hullámvasúton a 15. mérkőzés után már ellenfelünk küzdött a pontmentésért. Tass Viktor és Vass Levente borzolták végsőkig a kedélyeket. A srácok döntő legre kényszerítették egymást , ahol Vass bizonyult jobbnak, X-re mentve a mérkőzést.

Tehát: Alisca – T20 9-7,  Alisca – Pécs II. 7-9,  Alisca – MDC 8-8

Játékosaink mérlege:

Adorján Ádám 8 győzelem

Horváth Andor 5 győzelem  3 vereség

Tass Viktor 5 győzelem 5 vereség

Kling Bálint 3 győzelem 4 vereség

Fehér János 3 győzelem 6 vereség

Nagy Sándor  2 vereség

Kelemen István  4 vereség

Csapatunk a novemberi döntőn próbál minél jobb eredményt elérni a Nemzeti Csapatversenyen. Játékosaink legközelebb 30.-án Darányba, másnap pedig Komlóra utaznak. Adorján Ádám a Dél-Dunántúl bajnoka címért harcol. Társai pedig a Liga döntőbe jutásért lesznek versenyben.

Hajrá Alisca Darts!

Támogatók