Kölyökből atléták lesznek.

2022-11-10

Atlétika szakosztályunkban folytatódik a Kölyökből Atléta Program a 2022/23-as tanévben is. Szeptemberben újabb csoportjaink indultak: egy-egy min. 15 fős csoport a Babits Mihály Általános Iskolában és a Várdombi Általános Iskolában.

A szeptember-októberi regionális versenyek után eljött az egyesületi versenyek ideje. Az első verseny szerdán zajlott a Garay Általános Iskolában tíz csapat részvételével. Két-két csapatot indított a Gyakorló, a Garay, a Dienes és a Szent József, és bemutatkoztak a Babitsosok és a várdombiak is egy-egy csapattal. A 2013-14ben született gyerekek gátváltóban, sprintváltóban, békaugrásban, helyből hármasugrásban és medicinlabdahajításban mutatták meg tudásukat.

A következő egyesületi versenyre decemberben kerül sor, addig is a gyerekek az iskolai foglalkozásokon tovább gyakorolnak és fejlesztik a képességeiket a csoportvezetőik irányításával.

Egyesületünkben Katona Kitti, atlétánk, főiskolai hallgató vette át szeptembertől a Kölyökből Atléta Programmal kapcsolatos szervezési feladatokat. Köszönjük a szervező munkát!

Támogatók