Kölyökből Atléta Program, egyesületi verseny 2. forduló – 12.15.

2022-12-16

Atlétika szakosztályunk aktív résztvevője a Kölyökből Atléta Programnak. A szekszárdi általános iskolákban és Várdombon működő csoportjaink számára szervezte Katona Kitti, szakosztályunk K.A.P. felelőse az egyesületi verseny második fordulóját. A Garay Általános Iskolában rendezett versenyen jelentős segítséget nyújtottak az iskola testnevelői: Hammer Mária és Bordán Anna.

11 csapat bizonyította felkészültségét sprintváltóban, medicinlabda-hajításban, célbadobásban, egy lábon szökdelő váltóban, és ugró-futó váltóban az U10-es korosztály számára megrendezett versenyen. A program végén minden csapattag oklevelet és Euro csokit kapott, vagyis a verseny „pénzdíjas” volt. A csokit a Sportélmény Alapítvány biztosította a gyermekek számára.

Az öt feladat alapján a Dienes iskola diákjai bizonyultak a legügyesebbnek, a Garay „A” csapata és a várdombi 8 fős csapat előtt.

A 2022/23-as tanév II. félévében újabb két egyesületi verseny vár a korosztályra újabb feladatokkal, melyekkel a ritmust, a koordinációt, az ügyességet, a gyorsaságot, az egyensúlyt, az erőt és az állóképességet fejlesztik majd a csoportvezetők a felkészülés során.

Galériánkban remélhetőleg mindenki talál a gyermekéről fényképet! Íme néhány ízelítő:

Támogatók