Kiváló eredmények a dombóvári mezei futóversenyen

2019-10-28

Gyönyörű őszi időjárás várta október 24-én csütörtökön a Sport XXI. program 13 csapatát Dombóváron, a festői Szigeterdőben. A U11-es korosztály futamában kilenc csapat, vagyis 72 gyermek állt rajthoz a bástya kerülő körön a ligetben.

A nyolc fős csapatok versenyében 122 helyezési ponttal „sárga trikós” különítményünk győzött, a DOVASE A, és a FAVORIT AC Kaposvár előtt. A csapat tagjai Kiss Bendegúz, Gréczy Dániel, Gréczy Bálint, Häckl Ábel, Molnár Gergő, Kaszó Borka, Papp Szabolcs, Erdélyi Barnabás.

„Piros trikós” együttesünk az ötödik helyen végzett 307 helyezési ponttal. A csapat tagjai voltak Görföl Zselyke, Percsics Milán, Nagy Flóra, Novák Péter, Figura Dominik, Rend Kincső, Rottler Gergő és Bieder Zalán. Az egyéni versenyben Kiss Bendegúz szoros versenyben lett első helyezett.

U13-as korosztályban négy csapat szerénykedett a rajtnál, de a versenyzők nagy csatát vívtak. A DOVASE végül mindössze három helyezési ponttal előzte meg az erősödő PSN Zrt.-t. Harmadik helyen a Sportközpont csapata végzett Istlstekker Boglárka, Kovács Eszter, Cseh Zsófia, Varga-Kovács Emma, Végh Zsombor, Orbán-Zaják Péter, Gréczy Balázs, Izer Bence összeállításban. Egyéniben a fiúk versenyében Végh Zsombor ezüstérmet szerzett.

A szervezőknek köszönhetően befutás után a gyerekek frissítőt és müzli szeletet kaptak, valamint az egyéni I-III. helyezettek is érem díjazásban részesültek.

Támogatók