Két forduló, két arany, egy hétvégén

2023-07-24
Magyar Darts Liga 12. fordulója zajlott Dombóváron pénteken.
34 fős mezőny gyűlt össze, melyből 8 fő az Alisca Dartsot képviselte. Az elődöntőig ismét 3 szekszárdi jutott. Juhász Ádám-Adorján Ádám ellen játszott házirangadót. Adorján 4-2-es arányban nyerte a mérkőzést. A másik ágon Haáz Gergő-Kádár Krisztián ellen küzdött. Az eredmény szintén 4-2, Haáz részére. A döntőben tehát ismét Adorján Ádám és Haáz Gergő mérkőzött. Adorján 4 elveszített döntő után törte meg a jeget. Az eredmény itt is 4-2, Adorján részére.
Végeredmény:
1. Adorján Ádám (Alisca Darts)
2. Haáz Gergő (Alisca Darts)
3. Juhász Ádám (Alisca Darts)
3. Kádár Krisztián (Pécsi DC)
Az MDL 13. fordulóján jártunk vasárnap Pécsett. A Mesterhármas DC rendezte versenyen 34fő adta le nevezését. Az Alisca Darts gárdája 6 fővel indult a pontvadászatban. Haáz Gergő és Adorján Ádám a szerencsés sorsolásnak köszönhetően ismét külön ágra került. Az elődöntőben: Haáz-Vadas Róbert 4-2 , Adorján-Forgács Márk 4-0. A házidöntőben Haáz bosszút állt a pénteki fordulóért, 4-0 arányban múlta felül csapattársát. Az MDC-nél díjazták a legjobb női játékost is, aki Horváth Valéria (Pécsi DC) lett.
A legmagasabb kiszállót Vadas Róbert dobta 125 pontról. A „180-as király” díjat Adorján Ádám hozhatta haza, 5db begyűjtött 180-al.ű
Végeredmény:
1. Haáz Gergő (Alisca Darts)
2. Adorján Ádám (Alisca Darts)
3. Vadas Róbert (Mesterhármas DC)
3. Forgács Márk (Pécsi DC)
Jövő héten 3 verseny is vár játékosainkra.
Mindenkinek gratulálunk az elért eredményekhez!
Hajrá Alisca Darts!

Támogatók