Kaposváron folytatódott a Sport XXI.

2017-10-02

Csodálatos időjárási körülmények között rendezték meg szeptember 30-án szombaton a régió Sport XXI. versenyének 2. fordulóját Kaposváron. Az U11-esek között hét, az U13-asok között pedig nyolc csapat mérte össze tudását.

Az U11-es korosztály versenyében a pécsiek egyenletes teljesítménnyel és kiemelkedő rúdugrással nyerték a csapatversenyt Dombóvár és Zamárdi előtt. 12 szekszárdi gyermek vetélkedett a sprintváltóból, gátváltóból, rúdugrásból, távolugrásból, lökésből, hajításból és 800 méteres akadályfutásból álló versenyen. Atlétáink ügyesen versenyeztek, jó eredményeket értek el, amik közül kiemelkedett Felkl Dominik 800 méteres akadályfutása. „A” csapatunk az ötödik helyen végzett, DOVASE-val közös „B” csapatunk pedig hetedik lett.

Az U13-asoknál a DOVASE „A” csapatában öten is 20 pontos eredményt értek el 1200 méteres akadályfutásban. Ennek is köszönhetően végzett Fazekas Gáspár és Halmainé Horváth Katalin csapata az első helyen. Második lett a Szekszárdi Sportközpont atlétika szakosztályának „nyolcasa”, míg a dobogó harmadik fokára a DOVASE „B” csapata állhatott fel. A szekszárdi sportolók közül Felkl Benjámin és Deli Bence is 20 pontot szereztek akadályfutásban, valamint a 8×50 méteres váltónk is maximális pontszámot ért el. Ezüstérmes csapatunkban 50-50 ponttal Frei Nóra és Veress Zsombor voltak a legeredményesebbek. Az „A” csapatunk tagjai: Deli Bence, Gányi Csenge, Felkl Benjamin, Kiss Kata Ramóna, Máté Zsombor, Tuller Zea. Fiatal „B” csapatunk is remekül vitézkedett, a csapat tagjai: Frei Tamás, Hajdler Csenge, Hamar Eszter, Mozolai Klára, Plesz Gábor, Posta Dorottya, Szervacsics Péter, Tibai Natasa.

Támogatók