Jól szerepeltek atlétáink a Sport XXI. hazai fordulójában

2017-06-02

Június első napján került sor a Dél-Dunántúli Régió Sport XXI. versenyére. A két korosztályban 9 szakosztály 11-11 csapata indult Szekszárdon. A meleg időjárás ellenére remekül helytálltak az atléta palánták, jól esett nekik a verseny végén a frissítőnek szánt cseresznye. Vidáman ropogtatta a 176 gyermek, és az edzőik is. Ezúton is köszönjük szépen Eckert Ritának a felajánlást!

Az U11-es korosztályban az AC Bonyhád fiataljai a hét versenyszámból ötöt megnyertek, így egyértelmű volt a győzelmük. Második helyen végzett a PSN Zrt. csapata, akik a vetést nyerték, míg a 800 méteres akadályfutásban hagyományosan legjobb DOVASE „A” csapata lett összetettben a harmadik.

Az U13-asoknál nagyon szoros lett a végeredmény, a dobogós csapatok hat ponton belül voltak!!! Győzött a PSN Zrt „A” csapata 371 ponttal, második a Szekszárdi Sportközpont „A” csapata 370 ponttal, és harmadik lett a FAVORIT AC Kaposvár 365 ponttal. A verseny során öt max-pontos eredmény született. 2000 méteres síkfutásban Felkl Benjamin (Szekszárdi SK) és Góvnik Erik (DOVASE), kislabdahajításban Bene Máté (AC Bonyhád) és Felkl Benjamin (Szekszárdi SK), míg magasugrásban Barabás Kata ( Szekszárdi SK). Az ezüstérmes szekszárdi csapat tagjai: Barabás Kata, Frei Nóra, Tuller Zea, Bartos Lili, Felkl Benjamin, Veress Zsombor, Török Bertalan, Deli Bence.

A versenyt a tervezettnél 20 perccel korábban tudtuk befejezni. Köszönet a versenybírók lelkes munkájáért!

Támogatók