Jól szerepeltek atlétáink a Mezei Liga hazai állomásán

2020-12-14

December 13-án vasárnap „hazai pályán” került megrendezésre a Mezei Futó Liga első fordulója. A Szekszárdi Sportközpont területén egy kiváló és technikás 1 km-es kört sikerült megálmodnia és kijelölnie Szőke Gergőnek az esemény főszervezőjének.

Csapatunk felkészülését sajnos jelentősen befolyásolta a koronavírus, ennek ellenére jól szerepeltünk. Kiemelkedő eredményt ért el Felkl Dominik, aki első liga futamán rögtön az előkelő második helyet szerezte meg a legfiatalabb korosztályban. Az U16-osok között Gyányi Zsombor az ötödik helyen ért célba, ami annak tükrében gyönyörű eredmény, hogy nemrég győzte le a COVID-19 vírust.

A király kategóriában, azaz a felnőttek között a jelenlévők szemtanúi lehettek, hogy egy szekszárdi versenyzői is oda tud érni az ország legjobb futói közé. Szemerei Levente nagy csatát vívott a többszörös magyar bajnok veszprémi Szögi Istvánnal, amelyből most a veszprémi atléta kerekedett ki győztesen.

Folytatás január 9-én szombaton, a mezei liga második fordulójában!

A felnőtt helyezettek egy üveg bort kaptak ajándékba az Eszterbauer Borászattól, a fiatalok pedig egy Petrits mézeskaláccsal lettek gazdagabbak! Köszönjük szépen a támogatást!

Szekszárdi Sportközpont eredményei:

U14 leány
Görföl Zselyke 8. hely
Mészáros Milla 9. hely

U16 leány
Istlstekker Boglárka 23. hely

U14 fiú
Felkl Dominik 2. hely
Molnár Gergő 11. hely

U16 fiú
Gyányi Zsombor 5. hely
Végh Zsombor 13. hely
Plessz Gábor 16. hely
Mészáros Balázs 22. hely
Deli Bence 26. hely
Máté Zsombor 32. hely

U18 fiú
Istlstekker Balázs 11. hely
Hahn Máriusz 15. hely
Maczkó Zsombor  19. hely

U20 fiú
Tóth Ákos 12. hely

Felnőtt férfi
Szemerei Levente 2. hely

RÉSZLETES EREDMÉNYEK

Támogatók