IV. Szekszárdi Atlétika Fesztivál

2016-08-22

Augusztus 26-27-én immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Szekszárdi Atlétika Fesztivál, amit a Sportélmény Alapítvány szervez a Szekszárdi Sportközpont NKft. együttműködésével. A kétnapos versenyre – amely minden korosztály számára egy kiváló erőfelmérő az őszi szezon megkezdése előtt – hétfő éjfélig (08.22, 24:00) lehet nevezni.

Az idei versenyen ismét városunkban köszönthetjük majd németországi testvérvárosunk Bietigheim-Bissingen atlétáit. Az LG Neckar Enz egyesületéből hét fős küldöttség érkezik, hat versenyzővel és egy edzővel. Nagy örömünkre szolgál, hogy Szekszárdon köszönthetjük majd a német klub egyik legjobb versenyzőjét Daniela Ferenz-et.

A 26 éves hölgy az idei évben a német 4×400 m-es váltó tartalékaként részt vett az amszterdami Európa-bajnokságon, majd a riói Nyári Olimpiai Játékokon. Sajnos, pályára nem léphetett Brazíliában, de mindenképpen becsülendő, hogy a sűrű nyári programja után épphogy csak leszállva a riói gépről, Szekszárdra utazik. A versenyt elsősorban kikapcsolódásnak, levezetésnek szánja, olyan versenyszámokban is rajthoz áll, melyekben egyébként nem szokott. A levezetés ellenére a németek szállásának címét és a verseny helyszínt le kellett jelenteni a WADA-nak. A versenyre a romániai Lugosról is érkeznek atléták.

Augusztus 26-án pénteken és 27-én szombaton sok szeretettel várunk mindenkit Szekszárdon a IV. Szekszárdi Atlétika Fesztiválon!

További információk: [email protected]; 20/455-3374

Támogatók