Indulhat a koriszezon

2017-11-23

November 24-én pénteken indulhat a korizás a Szekszárdi Műjégpályán. A városi sportcsarnok mögött található fedett létesítmény immár 11. éve várja a megyeszékhely és környéke korcsolyázni és jégkorongozni szerető közönségét. A sátorfedésnek köszönhetően a több mint 800 négyzetméteres jégfelület minden időjárási körülmények között használható.

A Sportközpont tavaly egy vadonatúj palánkot vásárolt a jégpálya köré, amelynek köszönhetően sokkal biztonságosabb és esztétikusabb lett a pálya, továbbá formája miatt 40 nm-el nőtt a területe is. Idén teljesen megújult a pálya hűtési berendezése, így az enyhébb időben is megfelelő lesz a jég minősége. Egy modern jégkarbantartó gépet is szolgálatra fogtunk a kiváló jégfelület érdekében.

A jégpálya területén továbbra is ingyen találhatnak WIFI-t a korizók, valamint már 5 pingvin alakú korcsolyázni segítő eszközzel tanulhatnak meg biztonságosan mozogni a jégen a legkisebbek.

Újdonság a pálya vonalazása, ami a Szekszárdi Sportközpont jégkorong szakosztályának edzéseit és a hazai kupák rendezését jelentősen segíti.

A Szekszárdi Műjégpályát idén is a tavalyi árakon veheti igénybe a nagyközönség. A korcsolyakölcsönzőben 170 pár korcsolyát bérelhetnek a látogatók.  A korcsolyázás élményét jelentősen ronthatja, ha az eszköz nem elég éles, ezért lehetőség van korcsolyaélezésre is a jégre szállás előtt.

Az idei szezonban jelentősen változott a nyitvatartási idő, a közönségkorcsolyázás és a Jégmadarak edzése helyet cserét. Részletek „Nyitvatartás” menüpontunk alatt olvashatók.

Két turnusban indítunk korcsolya iskolát:

I. turnus – 2017.11.28. – 2018.01.16. (kedd, csütörtök 17:30-18:30)

II. turnus – 2018.01.23. – 2018.03.01. (kedd, csütörtök 17:30-18:30)

Korcsolyát fel! Várunk Téged is a Szekszárdi Műjégpályán!

Kövess minket a Jégpálya Facebook oldalán is!

Támogatók