Ígéretes eredmények az OB előtt

2017-01-24

Az elmúlt hétvégén Székesfehérváron a Regionális Atlétikai Központban három atlétánk vett részt az ARAK nyílt regionális újonc, serdülő és meghívásos fedett pályás versenyen.

Az Országos Bajnokságra való felkészüléshez nagyon jól jött a távolugrásban Andi Petinek és Dékány Botondnak a megmérettetés. Mindketten remekül teljesítettek, Botond serdülőkorosztályban 532 cm-el a dobogó második fokára állhatott fel, Peti pedig 523 cm-el aranyérmes lett korcsoportjában. A srácok ezen kívül két bronzérmet szereztek: Peti 60 méter síkfutásban (14 századdal felülmúlva korábbi bonyhádi eredményét), Botond pedig 60 méter gátfutásban 9,36 másodperces egyéni csúccsal.

Posta Flóra is ígéretesen szerepelt a versenyen. 444 centis ugrásával csak egy hajszál választotta el a dobogótól, valamint 60 méter gáton is szépen futott, bőven van még benne lehetőség.

Edzőjük Scherer Tamás elégedett az eredményekkel: „A versenyen kifejezetten erős mezőnyök gyűltek össze budapesti, tatabányai, veszprémi, győri szakosztályokból, ami azt jelenti, hogy bizonyos következtetéseket le lehet vonni a bajnokság előtt. Bizakodó vagyok.”.

RÉSZLETES EREDMÉNYEK

Támogatók