Idén is nagy népszerűségnek örvendtek táboraink

2016-09-05

A tavalyi év tapasztalataiból kiindulva idén már öt alkalommal indítottunk napközi jellegű nyári tábort a szülők és gyermekeik legnagyobb örömére. A táborok népszerűségét mutatja, hogy több mint száz, 8 és 12 év közötti gyermek vett részt rajtuk. Célunk az volt, hogy élményszerű sportos foglalkozásokat tartsunk nekik, valamint hogy játékosan ismerkedjenek meg különböző sportágakkal.

Mozgásból pedig nem volt hiány. A labdajátékok közül kipróbálhatták a lurkók a kosárlabdát, röplabdát és kézilabdát, de természetesen fociztak is. Az atlétikába is belekóstoltak: távolugrottak, súlyt löktek, kislabdát és szivacs gerelyt hajítottak és futottak is. Mivel a tábor bázisa a Szekszárdi Fürdőben volt, ezért a különböző úszásnemek gyakorlása sem maradhatott el.

Persze játék és szórakozás is bőven helyet kapott a táborokban. Nagyon élvezték a fiatalok a vármétát, a sorversenyeket és az akadálypályák legyőzését, de az egyértelmű favorit a csúszdaverseny volt.

A jövő évben lovaglással, kajakozással és talán egy Mecsextrém Park-os látogatással tervezi a Szekszárdi Sportközpont NKft. felfrissíteni a programot!

A táborokon készült képek >>>IDE<<< kattintva megtekinthetőek!

Támogatók