Hazai győzelem a III. Szekszárd Open-en!

2022-05-08
Szombaton rendezte darts szakosztályunk a III. Szekszárd Open elnevezésű versenyét. ami pontgyűjtő versenyük 2. fordulója volt. Versenyünkre 42 játékos érkezett. Örömmel láttunk új arcokat akik érdeklődnek a sport iránt, és bizony többen tovább jutottak csoportjukból.
A versenyen összesen 8db 180 esett : Adorján Ádám 3db, Kádár Krisztián 2db, Lázár Krisztián, Kurucz Sándor és Regényi Zoltán 1-1db.
A legmagasabb kiszállót Ágics Krisztián dobta, 124 pontról (T20, 14, Bull).
Az előző forduló gyenge szereplése után az Aliscasok összeszedték magukat. A legjobb nyolc között még öt Alisca Dartsosnak szurkolhattunk. Házi rangadót játszott egymás ellen Kiss Péter és Ágics Krisztián. Kiss előbb megsüvegelendő győzelmet aratott Steinbach Máté ellen, aki a verseny egyik esélyese volt. A negyeddöntőben azonban elfáradt, és Ágics 3-0-ra nyerte a mérkőzést. Péter így az 5. helyen végzett. Szintén 5. lett Lénárt József, és az újonc Fehér János. Fehér nemrég kezdett komolyabban foglalkozni a darts-szal, máris kiváló eredményt szerzett. Ráadásul a későbbi döntős Kurucz Sándor állította meg, ahogy Ágics Krisztiánt is. Ebben a párharcban 3-0-ra nyert Kurucz, így Ágics 3. lett. A másik ágon Adorján Ádám rögös úton ért el a döntőig. Először csapattársa Takács Attila szorongatta meg egy 3-2-es mérkőzésen, majd Regényi Zoltán. Mindkét mérkőzésen hátrányból fordított Adorján, és a döntő legben kiélezett kiszállócsatát izgulhattak végig a nézők. Az elődöntőben Kádár Krisztián ellen mutatott erősebb játékot. Meg is lett a gyümölcse, hiszen riválisát 3-0-ra sikerült felülmúlnia. A döntőben Kurucz Sándor ellen a legjobbkor talált egy 180-at. A kidolgozott előnnyel Kurucz már nem tudott mit kezdeni és Adorján 4-1-re húzta be a mérkőzést.
Végeredmény: 1. Adorján Ádám 2. Kurucz Sándor 3. Kádár Krisztián és Ágics Krisztián
Mindenkinek gratulálunk az eredményekhez!

Támogatók