Fiatal atlétáink bíztató szereplése

2024-03-12

Az U14 és U16 Fedett Pályás Összetett Atlétikai Magyar Bajnoksággal zárult a fedett pályás szezon. Fiatal atlétáink bíztatóan szerepeltek az országos megmérettetésen.

Szombaton három fiú versenyzővel, míg vasárnap 10 lány versenyzővel indultunk a négypróba különböző változataiban. Mind a három fiú versenyzőnk az első nyolcban végzett a nagy létszámú mezőnyökben. Szita Patrik a „C” változatban 6. helyen végzett, ugyanebben a dobó változatban Csupor Levente lett 7. Kelemen Zsombor fiatalabb évjáratúként lett nyolcadik a „B” változatban.

A lányok „C” változatában Sipos Florina Hanna ötödik helyen végzett, míg első csapatunk Sipos Florina, Beke Míra, Márton Szabina összeállításban huszonöt csapat közül a nyolcadik helyen végzett. „Nagyon bíztató a jövőre nézve, hogy a sok egyéni csúcs mellett, egy-egy versenyszámban szinte mindenki a legjobbak közé tudott kerülni. A mammutmezőnyökben ezek nagyon értékes helyezések, pláne, hogy nem igazán tudunk fedett pályán készülni.” – értékelte a fiatalok szereplését Scherer Tamás, szakosztályvezető.

A versenyzőknek és edzőiknek gratulálunk!

Támogatók