Fényes érmekkel tértek haza csapataink Bonyhádról

2020-01-27

Az elmúlt szombaton 26 csapat 208 gyermeke gyűlt össze a Bonyhádi Atlétika Centrumban a Sport XXI. Program Dél-Dunántúl régió teremversenyének első fordulójában. A régió kilenc szakosztálya képviselte magát a megmérettetésen két korosztályban (U11 és U13).

A környék egyetlen fedett körpályáján látványos és izgalmas versenyszámokban (medicinlabda hajítás előre, helyből távolugrás, sprintváltó, szemből magasugrás, hosszú gátváltó) csaptak össze az atléta palánták. A szülők és csapatok lelkes bíztatása jó hangulatú versenyt eredményezett.

A Szekszárdi Sportközpont atlétika szakosztálya 52 (!!!) gyermekkel és 5 edzővel vett részt a versenyen. Edzőink egyre jobban összehangolják munkájukat, ezért csapataink eredményei is folyamatosan javulnak. Az U13-as korosztályban „sötétkék pólós” együttesünk remek versenyzéssel megszerezte az aranyérmet. A csapat tagjai voltak: Andrássy Zsófia, Fülöp Vanda, Posta Gréta, Szabó Kinga, Felkl Dominik, Häckl Ábel, Orbán-Zaják Péter, és Rottler Gergely.

Az U11-es korosztályban a DOVASE „narancssárga” gárdája egyetlen ponttal előzte meg a Sportközpont „Garay” csapatát, ami így egy csodálatos ezüstérmet jelentett a szekszárdiaknak. A csapat tagjai: Bakodi Álmos, Cseh Zsófia, Csupor Levente, Frei Bertalan, Horváth Patrik, Izer Bence, Novák Péter, Varga Kovács Emma.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

EREDMÉNYEK – U11

EREDMÉNYEK – U13

 

Támogatók