Ezüstéremmel tértek haza atlétáink Kaposvárról

2019-10-01

A hétvégén Kaposváron a Sport XXI. Dél-Dunántúl második fordulójában versenyeztek U11 és U13-as atléta gyermekeink. Két csapatot sikerült kiállítanunk, de betegségek miatt a 2009/2010-es korosztályban négy zamárdi versenyzővel egészültünk ki.

Csodálatos őszi időjárás fogadta az atlétapalántákat a somogyi megyeszékhelyen. Az „A” csapatunk kiváló teljesítményt nyújtott és a dobogó második fokáig verekedték fel magukat. Scherer Tamás a Sportközpont atlétika szakosztályának vezetője kiemelte Töttős Eszter és Andrássy Zsófia 60 méteres síkfutását, Felkl Dominik és Orbán-Zaják péter 1200 méteres akadályfutását, valamint Kurz Kata 10 méter feletti súlylökését. A csapatot erősítette még Dancsó Gréta, Horváth Máté és Kapin Bercell.

Csapataink a FITECO Kft.-nek köszönhetően különböző színű egyen mezben versenyezhettek!

A versenyen részt vettek: Főfai Laura, Péter Máté, Végh Zsombor, Istlstekker Boglárka, Geörföl Zselyke, Cseh Zsófia, Gréczy Bálint, Kiss Bendegúz, Molnár Gergő, Kocsis Martin, Havasi Roland, Rádi Noel, Andrási Dominik, Szepesi Botond, Koller Gábor, Hild Ádám, Keller Levente és Bosnyák Ákos.

Gratulálunk a résztvevőknek!

Támogatók