Első adventvasárnap sok programmal!!!

2021-11-23

November 28.-án, vasárnap meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún, megkezdődik a várakozás a karácsonyi ünnepekre. A Szekszárdi Sportközpont meccsdömpinggel várja a sportrajongókat ezen a napon: lesz labdarúgó-, kézilabda- és kosárlabdamérkőzés is.

13 órakor a stadionban a Szekszárdi UFC férfi csapata fogadja a Ceglédi VSE-t. A ceglédiek három hellyel állnak a szekszárdiak mögött a NB III Közép csoportjában. Az őszi szezon záró fordulójában ( decemberben már a „visszavágókat” kezdik) nagyon fontos lenne a három pont a hazai csapatnak, így elkél a buzdítás.

15 órától a Fekete Gólyák idei utolsó hazai meccsüket játszák a DKKA U22-es csapata ellen. A kézis lányok kilenc forduló után vezetik a tabellát az NB II Dél-Nyugat csoportjában, és újabb győzelemmel búcsúztatnák a 2021-es évet a sportcsarnokban nagy közönség előtt.

19 órakor pedig az Atomerőmű KSC Szekszárd játszik rangadót a DVTK ellen a kosárlabda női NB I „A” csoportjában. A 9. forduló mérkőzésén a nemzeti bajnokság hibátlan sorozatát szeretné folytatni Zseljko Djokics csapata.

Gyertek szurkolni, töltsétek velünk és a szekszárdi csapatokkal advent első vasárnapját!

Támogatók