Elkészült az NB III. menetrendje!

2021-07-18

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette az 2021/22. évi NB III sorsolását. Az UFC Szekszárd a Közép-csoportban szerepel másik 19 csapat társaságában. Turi Zsolt csapata augusztus 1.-én idegenben, Dunaújvárosban kezdi a bajnokságot. Az első hazai mérkőzésre augusztus 11.-én, szerdán kerül sor. A sárga-feketék azt az FC Dabas SE-t fogadják, akik ellen az elmúlt szezon utolsó fordulójában sikerült kivívni a bennmaradást.

Az őszi szezon november 28.-ig tart, a Közép- csoportba több NB I-es csapat második csapata is bekerült (Honvéd, FTC, MTK, Paksi FC), Tolna megyét három csapat képviseli (UFC, Paksi FC II., Gerjeni SK). Az UFC Szekszárd csapata az őszi szezonban hazai pályán fogadja mindkét megyei riválisát: szeptember 4.-én a gerjeniek látogatnak Szekszárdra, október 3.-án pedig a paksiak vendégeskednek a Szekszárdi Sportközpontban.

Sportközpontunk a teljes szezon folyamán igyekszik méltó körülményeket teremteni a hazai mérkőzéseken. Sok szeretettel várunk mindenkit az UFC Szekszárd mérkőzésein is. Hajrá Szekszárd!

 

NB III. Közép-csoport menetrendje

Támogatók