Dupla fordulós hétvége a dartsosoknál

2023-08-08
Ismét dupla fordulós hétvégén vagyunk túl a Magyar Darts Ligában. 2 nap alatt 16 Alisca Dartsos állt csatasorba és most sem maradtak eredmény nélkül versenyzőink.
Augusztus 5-én Szombaton, Komlón, MDL 15. forduló
A fordulóra 34 fős mezőny gyűlt össze, melyből 7 Alisca Dartsos volt. Név szerint: Kissné Zelei Anikó, Kling Bálint, Kiss Péter, Horváth Andor, Fehér János, Juhász Ádám és Adorján Ádám. Az elődöntőben házi rangadóra került sor. Fehér János és Adorján Ádám sajnos egy ágra kerültek, utóbbi 4-1-re nyerte a mérkőzést. A másik ágon a paksiak játékosa Égner Attila, a dombóvári Tóth Lászlóval mérkőzött. Előbbi 4-2-re nyerte a mérkőzést. A döntőben tehát Adorján és Égner küzdöttek 3-3-as állásnál Adorjánnak jött ki jobban a lépés, 4-3-ra nyerte a meccset.
Végeredmény:
1. Adorján Ádám (Alisca Darts)
2. Égner Attila (Paksi DSE)
3. Fehér János (Alisca Darts)
3. Tóth László (Dombóvári DE)
Augusztus 6-án Vasárnap, Dombóvár, MDL 16. forduló
A vasárnapi fordulóra kicsit visszaesett a létszám, de a szekszárdiak még többen lettek. 25 főből 9 játékosnak szurkolhattunk. Kling Bálint, Horváth Andor, Fehér János, Juhász Ádám, Lénárt József, Kelemen István, Haáz Gergő, Nemes Dávid és Adorján Ádám álltak tábla elé. A szombati 2 érmet +3-al sikerült szaporítani. Az elődöntőben Juhász Ádám, Haáz Gergő ellen vívott házi rangadót. A mérkőzést Haáz 4-1-re nyerte. A másik ágon Égner Attila és Adorján Ádám ismét összekerültek. A játék a végletekig kiélezett volt. Végül Adorján felé billent a mérleg 4-2 arányban. Noha Égnernek több lehetősége is volt a döntőleg kikényszerítésére. Házidöntő következett, ahol még a végeredmény is indigósra sikeredett. Haáz Gergő ismét 4-1-re verte Adorján Ádámot, mint a legutóbbi dombóvári fordulón.
Végeredmény:
1. Haáz Gergő (Alisca Darts)
2. Adorján Ádám (Alisca Darts)
3. Juhász Ádám (Alisca Darts)
3. Égner Attila (Paksi DSE)
Gratulálunk mindenkinek az eredményekhez!
Hajrá Alisca Darts!

Támogatók