Darts sikerek Pécsen

2022-04-04
Szombaton darts szakosztályunk 7 fővel érkezett Pécsre, a Dreher ligakupa 3.fordulórjára. A 39 fős mezőny az idei év eddigi legszínvonalasabb versenyét hozta. Takács Attila, Kiss Péter, Ágics Krisztián, Steinbach Máté, Szentpál Csaba, Hajdu Sándor és Adorján Ádám képviselték a szekszárdiakat.
A csoportmérkőzések ezúttal nem sikerültek túl jól a mieinknek. A sorsolás után többen is egy csoportban küzdöttek , így 7 játékosunkból 3-an jutottak főtáblára. A csoportban kieső játékosok közül dicséretet érdemel Hajdu Sándor, aki első liga versenyén 2 győzelmet is szerzett, azonban a gyengébb legarány miatt kieső helyre került.
A főtáblára került Ágics Krisztián, aki egy küzdelmes mérkőzésen 4-3-ra győzte le Vadas Róbertet. A következő körben Arató Dennistől 4-1-re szenvedett vereséget, evvel idei legjobb eredményét elérve 9. helyen végzett. Adorján Ádám csoportgyőzelme után előnyerőként várta ellenfelét. Simara Sámuel először egy 121-es majd egy 158-as kiszállót pörkölt oda Ádámnak, aki végül a sírból hozta vissza a meccset 4-3-ra. A következő fordulóban a rivális Kádár Krisztián következett. A kiszálló problémákkal küzdő Adorján Ádám nem tudta kihasználni 2-0-nál lehetőségeit. Később 3 meccsnyilat hibázott, így vereséget szenvedve a meccsbe visszajövő Kádár ellen (4-3). Adorján Ádám így a tabella 2. helyére csúszott vissza. Nem maradtunk azonban szekszárdi győzelem nélkül! A szintét csoportelső Steinbach Máté a felső ágon egészen a döntőig menetelt, mindhárom mérkőzését 4-2-re nyerve. Kádár Krisztián ellen 4-1-re húzta be a ligadöntőt 67.95-es átlaggal. Evvel az eredménnyel Máté a 6. helyen áll a tabellán.
Gratulálunk az eredményekhez!

Támogatók