Darts, darts, és darts!

2023-07-03

Egy hét leforgása alatt négy versenyen vettek részt darts szakosztályunk tagjai. Ismét szép eredmények születtek. Június 28-án  háziversennyel hangolódott az Alisca Darts a következő három megpróbáltatásra. 12 játékosunk mérte össze tudását a felkészülési versenyen, 4 csoportban. Összesen 7db 180 esett. A legmagasabb kiszállót Lénárt József dobta 121 pontról. Az elődöntők a következő képpen alakultak: Haáz Gergő Fehér János 4-1 , Adorján Ádám – Kiss Péter 4-2. A döntőben Haáz 5 – 3 arányban győzött Adorjánnal szemben.

Végeredmény:

1. Haáz Gergő

2. Adorján Ádám

3. Kiss Péter és Fehér János

Június 29-én  az ÉFL Liga versenyén Haáz Gergő továbbra is kiváló formában játszott. Az év egyik legszebb teljesítményét nyújtotta az ÉFL 9. etapján. Szemezgessünk néhányat a mérkőzések közül. Legjobb 8 között Rucska József ellen 4-2-re győzött. Az elődöntőben Jehirszki György ellen 4-3-ra billentette maga felé a mérleg nyelvét. A döntőben egy megint csak sokak számára ismerős névvel, Bezzeg Nándorral mérkőzött, és hódította el az aranyat. Haáz Gergő (75,75) 5-2 (74,61) Bezzeg Nándor

Végeredmény:

1. Haáz Gergő (Alisca Darts)

2. Bezzeg Nándor (Érd-el SE)

3. Jehirszki György (Tököli DC) és Bagi János (Pestújhelyi SC)

Június 30-án négy fordulós versenysorozatot indítottak Szászváron, a ligához hasonló versenyrendszerrel és pontozással. 29 fő nevezését jegyezték a szervezők. Érmekkel és különdíjjal távoztak versenyzőink erről a versenyről is. Kissné Zelei Anikó (Alisca Darts) bizonyult a legeredményesebb női játékosnak. A legmagasabb kiszállót Mester Zoltán (Sport DC) maxolta ki, egy big fish-el. Elődöntők: Mester Zoltán – Lénárt József 5-4 , Adorján Ádám – Simara Sámuel 5-0 A döntőben Adorján Ádám, Mester Zoltánnal mérkőzött és nyert 5-2 arányban. A szekszárdiak bemutattak 2 nagyszerű dobás sorozatot. Lénárt József 7 tökéletes nyílig jutott az elődöntőben. Adorján Ádámot pedig egy drótnyi távolság választotta el, élete első, egyben versenyen szerzett 9 nyilasától.

Végeredmény:

1. Adorján Ádám (Alisca Darts)

2. Mester Zoltán (Sport DC)

3. Lénárt József (Alisca Darts) és Simara Sámuel (MDSZ)

Július 01-én a Magyar Darts Liga 11. fordulója volt a hét utolsó versenye. Juhász Ádám, Haáz Gergő és Adorján Ádám utazott Pécsre, hogy részt vegyen a 30 fős küzdelemben. A csoportmérkőzések után mindhárman első helyről mentek tovább. Az elődöntőig menetelve: Kádár Krisztián – Juhász Ádám 4-2 , Haáz Gergő – Adorján Ádám 4-1. A döntőben Haáz folytatta a főtáblán hozott kiváló játékát, 4-1-re győzte le Kádár Krisztiánt.

Végeredmény:

1. Haáz Gergő (Alisca Darts)

2. Kádár Krisztián (Pécsi DC)

3. Juhász Ádám (Alisca Darts) és  Adorján Ádám (Alisca Darts)

Legmagasabb kiszálló Adorján Ádám (Alisca Darts) 123 pontról.

Hajrá Alisca Darts! Gratulálunk!

Támogatók