Bronzosan zárták atlétáink a szezont.

2022-10-10

A szabadtéri atlétikai szezon Debrecenben zárult az U14, U16 és U18 Összetett Atlétikai Magyar Bajnoksággal. A Gyulai István Atlétikai Stadionban megrendezett versenyen három atlétánk indult: Gréczy Balázs hatpróbában, míg Gréczy Bálint és Gréczy Dániel a négypróba „C” változatában állt rajthoz.

Gréczy Balázs a serdülő fiúk két napos versenyén végig remekül versenyzett. Az első nap 100 méteres gátfutásban és súlylökésben is egyéni csúcsot ért el, sajnos épp a legerősebb számában, távolugrásban maradt el őszi teljesítményétől. A második nap jól ugrott magasat, gerelyhajításban újabb egyéni csúccsal rukkolt elő, s végül a befejező 1500 méteren derekasan védte meg dobogós helyezését. Scherer Tamás tanítványa 3313 pontos egyéni rekorddal bronzérmes lett.

Gréczy Bálint az U14-esek dobóváltozatában mind a négy számában ( 60 m, gerelyhajítás, diszkoszvetés, súlylökés) remek egyéni csúcsot ért el. Gaál László tanítványa összesítésben a negyedik helyen végzett.

Ezzel a versennyel atlétáink számára befejeződött a szezon. Versenyzőink 11 bajnoki érmet szereztek a különböző korosztályos bajnokságokon. Az ügyességieknek pihenő, majd téli felkészülés következik, középtávfutóink hamarosan mezei liga versenyeken vesznek részt.

Összetett OB eredmények

Támogatók