Bonyhádon kezdték meg a fedett pályás szezont atlétáink

2021-01-25

Hosszú várakozás után január 21-én csütörtökön végre kezdetét vette a fedett pályás atlétika szezon. A Szekszárdi Sportközpont atlétái szokás szerint a Bonyhádi Atlétika Centrumban utaztak az idénynyitóra, ahol 60 méteres síkfutásban, 60 méteres gátfutásban, távolugrásban és magasugrásban mérték össze tudásukat.

Sajnos a vírushelyzet miatt a felkészülés nem sikerült jól, hosszú évek után először fordult elő, hogy a téli hónapok során nem tudtunk fedett pályán edzeni. Az sem segített, hogy a középiskolások november közepe óta az online oktatásban a számítógéphez vannak kötve. Talán ennek is köszönhetően a felkészülés során mindenkinek volt valami apróbb sérülése. Mindent figyelembe véve jó idény eleji formát mutattak atlétáink.

Az U16-os korosztálynak február első hétvégéjén országos bajnokságot rendeznek, így nekik nagyon hamar formába kell lendülniük. Az U18-as és idősebb atlétáknak még van idejük, hogy a február végi bajnokságra csúcsformába kerüljenek.

Rossz hír, hogy Erdélyi Zoli a biztató, közös téli felkészülés után a 60 méteres síkfutás célba érkezésénél megsérült. Bízunk a gyors felépülésben.

EREDMÉNYEK

Támogatók