Befejeződött a fedett szezon.

2023-03-14

A fedettpályás szezon utolsó versenye az U14 és U16 korosztály összetett bajnoksága volt atlétáink számára.

A 2010-11-ben születettek a négypróba három változatában versenyeztek, míg a 2008-09-ben születettek ötpróbában küzdöttek a helyezésekért. Fiatal atlétáink téli felkészítése az ügyességi számokra nem egyszerű feladat, így elmondható, hogy a bajnokságon elért egyéni csúcsok bíztató irányt mutatnak a máris kezdődő tavaszi felkészülés előtt. Legfiatalabb versenyzőink egyelőre csak ismerkednek a fedettpályás versenyzéssel, a bonyhádi felkészülési versenyek hiányában egyből mély vízben kell teljesíteniük. A Magyar Atlétikai Szövetség újdonságként csapatversenyt is hirdetett, így a két napos verseny mindkét napján nagyobb csapattal utaztunk Budapestre, a BOK csarnokba.

Az U16-os fiúk ötpróba csapatversenyében csapatunk a hatodik helyen végzett. A jegyzőkönyvekből látszik, hogy atlétáinknak egyéni csúcsokkal, futamgyőzelmekkel, adott versenyszámban elért legjobb eredménnyel sikerült felhívni magukra a figyelmet.

Gratulálunk a versenyzőknek, és felkészítőiknek Gaál Lászlónak, Klézl Zsuzsának, Lakatos Istvánnak, és Péterbencze Csillának!

Részletes egyéni eredmények

u14csapateredmények

U16csapateredmények

Támogatók