Az őszi programról egyeztettünk a labdajátékosokkal.

2021-07-21

Kedden 10 órára egyeztető értekezletet hívtunk össze. Augusztusban megkezdi a felkészülést a KSC  Szekszárd és a Fekete Gólyák csapata is, valamint az ASE csarnok felújítása miatt az Atomerőmű SE férfi kosárlabda szakosztályának csapata is a Szekszárdi Sportközpontban szeretne edzeni  szeptember 6.-tól egészen december végéig. Sőt, a férfi NBI A bajnoki meccseket is Szekszárdon fogják megrendezni.

A megbeszélésen részt vett a KSC részéről Szabó Noémi, Szabó Gergő és Murvai Szabolcs, a Fekete Gólyák részéről Bay Attila, és Tabajdi Ferenc, az ASE-t pedig Jan Pavlik, szakosztályvezető és Somodi András, ügyintéző képviselte. Az értekezlet házigazdája Szőke Gergő és Scherer Tamás volt. A felek az előzetes egyeztetések után megállapodtak az edzések időpontjairól, emellett szó esett a bajnoki mérkőzésekről is. Még egyik szövetség sem készítette el a sorsolását, ami az őszi programot még jelentősen befolyásolni fogja, ezen felül a KSC Szekszárd női csapatának nemzetközi szereplését is figyelembe kell majd venni a küzdőtér és a sportközpont időbeosztásának kialakításakor.

Szó esett arról is, hogy ősszel sportközpontunk kettős rangadók házigazdája is lehet, amikor egy napon női és férfi NB I A-s kosármeccseket is láthatnak a nézők. Ehhez még a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének az áldása hiányzik.

A délután folyamán megérkezett Teo Hojc is. Az ASE felnőtt csapatának szlovén vezetőedzője Murvai Szabolcs szakszerű „tolmácsolásában”, és Scherer Tamás kíséretében  megismerkedett a Szekszárdi Sportközpont termeivel, öltözőivel, konditermével.

Támogatók