Atlétika szakosztályunk díjátadója

2022-12-27

Régi hagyomány Szekszárdon az atlétika szakosztály díjátadója. Ezt a tradíciót ápoljuk azóta is, mikor a sportok királynője a Szekszárdi Sportközpont Nkft. színeiben kezdett „tündökölni”. A díjkiosztó gálát a hagyományok szerint a Sportélmény Alapítvánnyal közösen tartjuk. Már a helyszín is hagyományos, az Agóra Rendezvénytér.

A Csatár teremben izgatottan gyűltek össze atlétáink, szüleik és az edzők is. Scherer Tamás, szakosztályvezető a beszámolójában felsorolta a 2022. évi eredményeket szakágak és korosztályok szerint. Ezután a szakosztály bajnoki érmes versenyzői vehettek át jutalmat Máté Pétertől, Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselőjétől. Az edzők munkáját Murvai Árpád, az Oktatási-, Sport és Ifjúsági Bizottság elnöke köszönte meg. Végül 59 atlétát és 12 edzőt a 2023. évi budapesti atlétikai világbajnokságra szóló belépővel ajándékozta meg a szakosztály. Az augusztus 23.-i közös élménnyel szeretnék szorosabbra fűzni az atléták és választott sportáguk közötti kapcsolatot. Nem maradhatott el a plakátnaptár sem, melyen a 2023-as év fontosabb versenyei szerepelnek.

A díjátadó gálát szülői értekezlet és vacsora zárta. Ez utóbbit a Stefán Ételbár szolgálta fel. A díjátadó gála Szekszárd Megyei Jogú Város önkormányzati támogatásából valósult meg.

A képeket Kiss Albert készítette.

Támogatók