Atléta arany ezüstvasárnap.

2021-12-14

Bonyhádon zárult az idei Sport XXI. szezon a Dél-Dunántúl régióban. 9 csapat részvételével zajlott a teremverseny 2. fordulója. A bonyhádi csarnok átépítése miatt csak a csarnok fele állt rendelkezésre, de a Csábrák János vezette rendezőgárda remekül készítette elő a helyszínt. A két futószámból ( sprint- és gátváltó), két dobószámból (két kezes hajítás fej felett előre, melltől lökés szökkenéssel), és egy ugrószámból ( helyből ötösugrás) álló versenyt a Szekszárdi Sportközpont piros csapata nyerte szoros versenyben a DOVASE narancs és a KASI „A” csapata előtt.

A Szekszárdi Sportközpont két csapattal utazott Bonyhádra. Piros pólós csapatunk a két dobószámban és a gátváltóban is a legjobb eredményt érte el, és helyből ötösugrásban is csak egy csapat bizonyult jobbnak nálunk. A sprintváltóba sok hiba csúszott, de ez sem tudta elrontani a Klézl Zsuzsanna és Péterbence Csilla által felkészített csapat aranyérmes napját. A csapat tagjai voltak Illyés Lídia, Keszthelyi Zita, Kiss Rajmund, Máté Ákos, Novák Péter, Rend Kincső, Tomozi Bianka és Vörös Arlen. Kék pólós csapatunk hét fővel a hetedik helyen végzett Cseh Zsófia, Frey Sára, Kercsmár Emma, Kiss Kende Bódog, Merk Patrik, Pasztendorf Máté, Sipos Fanni összeállításban.

1639339115_2021-12-12-DDR-SPXXI_eredmény

Az eredményhirdetés előtt a legaktívabb 2010-esek átvehették az „Újonc lettem” pólót Scherer Tamás, régiós koordinátortól.

Támogatók