Aranyérmek és dobogós helyezések Dombováron

2018-03-10

Március 9-én pénteken Dombóváron rendezte meg a DOVASE egyesülete a régió mezei futóversenyének tavaszi fordulóját. A házigazda, a pécsi PSN Zrt. és természetesen a Szekszárdi Sportközpont atlétika szakosztályán túl a nagydorogi Széchényi Sándor Általános Iskola diákjai is részt vettek a megmérettetésen. Legutóbbiak most először látogattak el Sport XXI. versenyre és rögtön sikereket értek el: U11-es „A” csapatuk ezüstérmet szerzett.

A Szekszárdi Sportközpont sportolóit sajnos betegség „tizedelte”, ezért a PSN Zrt.-vel vegyes csapatokat állítottunk ki. A kiváló hangulatú és remek időben megrendezett versenyen mindkét korcsoportban a DOVASE „A” különítménye lett az első.

Ami számunkra igazán fontos, hogy nemcsak csapatban, hanem egyéniben is eredményt hirdettek a szervezők. U11-ben Felkl Dominik, U13-ban pedig Kiss Kata Ramóna állhatott a dobogó legmagasabb fokára!!! Mindketten nagyon bátran versenyeztek, és végig harcolva, megérdemelten lettek aranyérmesek. Jó téli felkészülésüknek köszönhetően Deli Bence az U13-as fiúknál, Gál Noémi pedig az U11-es lányoknál szerzett ezüstöt. U13-as bronzérmes csapatunk tagjai: Kiss Kata Ramóna, Deli Bence, Plessz Gábor, Kovács Eszter, Pesthy Bori.

Az U11-es csapatunk nagyon fiatal versenyzőkből állt, de sok tapasztalatot gyűjtöttek. Tagjai: Felkl Dominik, Gál Noémi, Gyimóthy Marci, Bosnyák Ákos, Hild Ádám, Hild Viktória és Havasi Roland.

Minden résztvevőnek gratulálunk!!!

 

 

 

Támogatók